Gediplomeerd en "Double" gemotiveerd

Wouter VidtsDoubleYou Tennisschool staat onder leiding van Wouter Vidts. Naast 20 jaar ervaring als lesgever kan hij ook een diploma Trainer A voorleggen. Trainer A is het hoogste opleidingsniveau in België en staat garant voor een kwaliteitsvolle opleiding. 

Sinds september 2009 is Wouter ook Be Gold-trainer. Hij begeleidt in samenwerking met Tennis Vlaanderen jonge spelertjes die geselecteerd zijn voor het topsportprogramma van Tennis Vlaanderen en BLOSO. In 2013 startte Tennis Vlaanderen het KDT-project op (Kids Development Team) als opvolger van Be Gold. Wouter kreeg de status van "KDT - Belofte Trainer". Slechts 12 trainers in Vlaanderen kregen deze erkenning.

 

Wouter is sinds januari 2011 werkzaam als talentscout voor Tennis Vlaanderen. Hij is in de regio Oost-Vlaanderen verantwoordelijk voor het detecteren van talentrijke beloften onder 12 jaar en staat mee in voor de selectie van BeGold-spelers.

Vanaf 2013 fungeert Wouter ook als docent voor de trainersopleidingen van Tennis Vlaanderen en BLOSO. 

 

In 2015 richt Wouter een Proteam op. Onze topspelers vanaf 12 jaar krijgen een complete topbegeleiding. Hiervoor wordt samengewerkt met topcoach Michael Wennberg (ex-coach van oa Steffi Graf) en conditietrainer Lynn Pieters (Trainer B Tennis & Fitness).

 

Wouter is de enige trainer uit de denderstreek die deze referenties kan voorleggen. 

 

 

 

verrassend vastgoed